miercuri, 20 februarie 2013

Pariurile Zilei 21.02.2013 EUROPA: Europa League

Pariurile Zilei 21.02.2013 EUROPA: Europa League
Va oferim cele mai bune ponturi pentru a va ajuta sa castigati la pariuri sportive. Predictiile si ponturile noastre sunt realizate de pariori profesionisti si va pot aduce castiguri importante.

Pariurile sportive pot fi o cale de castig. Pentru majoritatea oamenilor pariurile reprezinta doar o cale de relaxare, o distractie. Dar, sunt persoane ca si tine care vad pariurile sportive ca o eficienta metoda de a investi si de a obtine profit.

Cu ajutorul ponturilor pe care vi le propunem zilnic profitul dvs. va creste considerabil.

Ajax vine la Bucuresti sa inscrie

Ajax vine la Bucuresti sa inscrie

Boerrigter vrea ca Ajax sa puna presiune pe stelisti.
derk-boerrigterOlandezii anunta ca nu vor incerca doar sa conserve avantajul de doua goluri obtinut in prima mansa, ci sunt decisi sa marcheze pentru a fi siguri de calificare.
Lancierii raman precauti inaintea returului de joi contra Stelei, in ciuda succesului cu 2-0 inregistrat saptamana trecuta pe Amsterdam Arena, cand au punctat prin golurile reusite de Toby Alderweireld si Ricardo van Rhijn.
Folosit in ultimele minute ale partidei tur, Derk Boerrigter a dezvaluit tactica pregatita de Frank de Boer la Bucuresti, partida in care olandezii beneficiaza de cota 3.40 sa reuseasca o remiza, suficienta pentru calificarea in optimile Ligii Europa.
„Pentru a pune o si mai mare presiune pe adversari, pentru a le face viata imposibila, trebuie sa inscriem si la Bucuresti.”
„Steaua nu mai are nimic de pierdut, va miza totul pe atac, iar noi va trebui sa speculam cu inteligenta aceasta disperare a lor, inerenta in astfel de cazuri”, a precizat Boerrigter, Ajax avand cota 1.83 sa deschida scorul si de aceasta data.
Mai este un joc in care orice este posibil, inca mai avem sanse si vom face tot ce tine de noi sa ne calificam. Laurentiu Reghecampf

Ancelotti il lauda pe Beckham

Ancelotti il lauda pe Beckham

Ancelotti l-a mai antrenat pe Beckham si la Milan.
carlo-ancelotti-2Managerul lui PSG crede ca starul englez va fi un jucator fundamental pana la finalul sezonului, odata ce isi va face debutul in echipa.
Lasat in afara lotului pentru meciul cu Sochaux, pe care parizienii l-au pierdut cu 2-3, David Beckham va fi selectionat pentru derby-ul cu Marseille, pe care PSG are cota 1.50 sa-l castige.
Mijlocasul in varsta de 37 de ani are astfel sansa sa isi faca debutul in fata propriilor suporteri, intr-o partida extrem de importanta pentru configuratia superioara a ierarhiei.
Parizienii ocupa primul loc in Ligue 1, insa un esec cotat la 7.00 le-ar pune in pericol fotoliul de lider, intrucat Marseille ar ajunge la doar doua lungimi de ei, iar Lyon i-ar egala la puncte daca se va impune acasa cu Lorient, cota 1.66.
Pentru a creste si mai mult emotiile parierii Live, puteti urmari peste 40.000 de evenimente in fiecare an prin serviciul nostru fantastic Transmisiune Live.

marți, 19 februarie 2013

Pereira si Pellegrini promit spectacol - ponturi pariuri

Pereira si Pellegrini promit spectacol - ponturi pariuriJackson Martinez este unul dintre remarcatii lui Pellegrini.
jackson-martinezCei doi antrenori au declarat ca nu vor abdica de la principiile lor ofensive, astfel ca FC Porto – Malaga se anunta un regal fotbalistic.
Fara indoiala, Malaga este una dintre marile surprize ale acestei competitii, avand in vedere dificultatile financiare cu care se confrunta clubul.
Manuel Pellegrini a reusit insa sa-si pastreze jucatorii concentrati si spera ca echipa lui sa demonstreze ca nu intamplator le-a luat fata in grupa unor formatii mai bine cotate ca AC Milan sau Zenit Sankt Petersburg.
„Nu am venit aici sa ne aparam si sunt convins ca va fi un spectacol adevarat intre doua echipe care se bazeaza pe atac”, a declarat tehnicianul oaspetilor referitor la duelul cotat cu 2.05 sa se incheie cu peste 2,5 goluri marcate.
„Nu voi schimba nici acum stilul de joc si nici Porto nu cred ca o va face, mai ales ca are niste jucatori de mare valoare in ofensiva precum Lucho Gonzalez, Jackson Martinez si Joao Moutinho”, a adaugat Pellegrini, a carui echipa are cota 5.50 sa castige.
Malaga este o echipa care joaca excelent in deplasare, reusind sa plece neinvinsa in 11 din cele 12 confruntari europene, cota pentru un rezultat pozitiv si de aceasta data fiind de 2.15.
Oaspetii nu se vor baza pe Eliseu, accidentat la genunchi, in vreme ce Julio Baptista nu este in plenitudinea fortelor, dar ar putea juca in functie de desfasurarea evenimentelor.
Nu uitati, oferta bet365 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din Liga Campionilor si puteti castiga un bonus de pana la 100% din castiguri pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.

Ma gandesc doar la Napoli - Cavani

Ma gandesc doar la Napoli - Cavani

Cavani ii este recunoscator clubului.
Edinson-Cavani-02Atacantul uruguayan spune ca nu este distras de numeroasele zvonuri conform carora este dorit de marile cluburi ale Europei.
Edinson Cavani este perla de care presedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, nu concepe sa se desparta si tocmai de aceea i-a fixat o clauza de reziliere a contractului de 63 de milioane de euro.
Se pare insa ca exista cateva cluburi pentru care aceasta suma nu este una imposibil de atins, printre numele grele ale Europei care sunt legate de cel al sud-americanului aflandu-se Manchester City si Chelsea.
Cavani a avut evolutii foarte bune si in acest sezon, reusind sa inscrie 18 goluri in 22 de meciuri, performanta care a contribuit substantial la ascensiunea echipei sale, care se afla pe locul secund in Serie A, la doar patru puncte de liderul Juventus, cota albastrilor pentru a cuceri titlul fiind de 3.75.
Ma concentrez sa dau suta la suta pentru Napoli, nu ma intereseaza altceva. Edinson Cavani
Napoli va juca etapa viitoare pe terenul lui Udinese si are cota 2.30 sa se impuna, in vreme ce un rezultat de egalitate, care ar fi al doilea la rand dupa cel de duminica cu Sampdoria, este cotat la 3.25.
Nu uitati, oferta bet365 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din Serie A si puteti castiga un bonus de pana la 100% din castiguri pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.

Am incredere in echipa - Wenger - biletul zilei

Am incredere in echipa - Wenger - biletul zilei

Thomas Vermaelen spera sa-si poarte echipa catre victorie.
thomas-vermaelenManagerul lui Arsenal spune ca tunarii sunt pregatiti sa demonstreze in fata lui Bayern Munchen ca au forta sa acceada in sferturile Ligii Campionilor.
Arsenal a fost eliminata in weekend din FA Cup, iar fanii sunt ingrijorati ca esecul le-ar putea afecta moralul elevilor lui Arsene Wenger inaintea primei manse din optimile Ligii Campionilor.
Ros-albii vor da piept in aceasta seara cu Bayern Munchen, o echipa care a anuntat prin vocea mijlocasului Bastian Schweinsteiger ca a venit la Londra sa castige, peformanta cotata la 1.90.
Managerul francez nu se sperie insa de formatia din Munchen, deoarece considera ca are la randul sau o echipa redutabila, argumentand acest aspect prin faptul ca Arsenal nu a pierdut decat doua partide in ultimele 11 etape din Premier League.
Wenger considera ca si o remiza alba cotata la 13.00 poate fi un rezultat bun pentru formatia sa, dar a precizat ca filosofia gruparii londoneze este sa atace si sa inscrie, cota tunarilor pentru a deschide scorul fiind de 2.60.
Nu uitati, oferta bet365 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din Liga Campionilor si puteti castiga un bonus de pana la 100% din castiguri pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.

Pardew e bucuros ca poate conta din nou pe Ben Arfa

Pardew e bucuros ca poate conta din nou pe Ben Arfa

Ben Arfa este pregatit sa recupereze timpul pierdut.
hatem-ben-arfaMijlocasul francez si-a reluat antrenamentele sub comanda managerului lui Newcastle, dupa o pauza de doua luni.
Alan Pardew este extrem de incantat ca il are la dispozitie si pe Hatem Ben Arfa pentru returul cu Metalist Harkov, din 16-imile Ligii Europa.
Talentatul mijlocas a revenit la sedintele de pregatire alaturi de coechipierii sai, dupa o perioada de indisponibilitate care a durat doua luni, iar acum spera sa-si faca loc cat mai rapid in primul 11 al cotofenelor.bet365 Din Mers.
Managerul gruparii din Anglia are acum tot lotul la dispozitie pentru dificilul meci din Ucraina, acolo unde Newcastle se poate califica in optimi si cu un egal cu goluri, cota 4.75, dupa ce in tur a remizat alb pe terenpropriu.
„Aratam foarte bine acum odata cu revenirea lui Ben Arfa”, a declarat Pardew pentru Sky Sports.
„Sunt convins ca fanii nostri se vor bucura sa auda ca avem o echipa completa la antrenamente, ceea ce este minunat”, a adaugat tehnicianul, a carui formatie are cota 2.00 sa se califice in faza urmatoare a Ligii Europa.
Nu uitati, daca meciul se termina 0-0, bet365 va ramburseaza toate pariurile inaintea evenimentului Scor Corect, Pauza/Final si Scorecast, prin oferta noastra fantastica 0-0: Pariurile se ramburseaza.

Alves l-ar vrea pe Wilshere la Barcelona

Alves l-ar vrea pe Wilshere la Barcelona
Nu uitati, oferta bet365 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din Liga Campionilor si puteti castiga un bonus de pana la 100% din castiguri pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.
Este insa putin probabil ca o astfel de mutare sa aiba loc in viitorul apropiat, avand in vedere ca Wilshere si-a prelungit recent contractul cu Arsenal, noua intelegere urmand sa expire in 2018.
Mai mult, internationalul englez este unul dintre favoritii managerului Arsene Wenger, cel care a insistat ca fotbalistului sa i se ofere un nou contract in termeni avantajosi. bet365 Din Mers.

Sunt cel mai bun manager din Anglia - Mancini

Sunt cel mai bun manager din Anglia - Mancini

roberto-manciniAntrenorul lui Manchester City considera ca nu a avut rival in Premier League in ultimele 15 luni.
Roberto Mancini s-a mai linistit dupa ce echipa sa a trecut categoric de Leeds in optimile FA Cup, iar la final a declarat ca este mandru de felul in care a condus clubul in ultimii ani.
„Sunt cel mai bun manager din Anglia in ultimele 15 luni”, a spus italianul, care a argumentat: „Am castigat titlul, FA Cup si Supercupa Angliei, lucru pe care nu l-a mai reusit niciun alt antrenor in Premier League.”
In urma cu 10 zile, Mancini declara ca City este cea mai buna echipa din campionat, insa dupa aceea a urmat o infrangere la Southampton, care a alimentat zvonurile ca tehnicianul cetatenilor este sub presiune si ar putea fi demis.

Suntem la Londra sa castigam - Schweinsteiger - biletul zilei

Suntem la Londra sa castigam - Schweinsteiger - biletul zilei

Schweinsteiger este unul dintre cei mai influenti jucatori ai lui Bayern.
sveintebergMijlocasul lui Bayern spune ca echipa sa este pregatita sa treaca de Arsenal in optimi.
Bayern Munchen va juca marti pe Emirates prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, iar trupa lui Jupp Heynckes este hotarata sa rezolve in mare parte calificarea cotata la 1.28.
Bastian Schweinsteiger crede ca echipa sa a ajuns la maturitate dupa doua prezente in finala celei mai puternice competitii europene si stie cum sa trateze astfel de dispute contra unor adversari valorosi.bet365 Din Mers.
„Avem o echipa mai buna decat anul trecut, pentru ca au venit jucatori valorosi, iar acum ne putem mandri si cu o banca de rezerve excelenta.”

duminică, 17 februarie 2013

Beckham mai asteapta pana sa debuteze la PSG

Beckham mai asteapta pana sa debuteze la PSG
Starul englez nu a fost inclus in lotul liderului din Ligue 1 nici pentru meciul cu Sochaux din campionat.

Atletico cauta victoria dupa doua infrangeri

Atletico cauta victoria dupa doua infrangeri
Madrilenii merg la Valladolid dupa esecurile cu Rayo Vallecano si Rubin Kazan, si vor sa invinga pentru a-si consolida locul 2, pentru care se lupta cu rivala Real.

Nadal aproape de primul trofeu dupa 8 luni

Nadal aproape de primul trofeu dupa 8 luni
Fostul lider mondial s-a calificat in finala turneului de la Sao Paulo unde il va infrunta pe argentinianul David Nalbandian.

Real se asteapta la un meci greu cu Rayo

Real se asteapta la un meci greu cu Rayo
Dupa jocul cu Manchester United, campioana o va intalni pe Rayo Vallecano, echipa ce vine dupa o victorie mare cu Atletico si care se gandeste la cupele europene.

marți, 12 februarie 2013

Higuain spera intr-o victorie la zero - Ponturi Pariuri

Higuain spera intr-o victorie la zero - Ponturi Pariuri
Atacantul lui Real Madrid crede ca un succes fara gol primit in meciul de maine cu Manchester United ar fi ideal in perspectiva returului de pe Old Trafford.

Ranocchia nu ii da nicio sansa lui CFR

Ranocchia nu ii da nicio sansa lui CFR
Fundasul lui Inter anunta ca nerazzurrii si-au propus castigarea Ligii Europa in acest sezon si in niciun caz nu se vor impiedica in 16-imi in fata feroviarilor.

vineri, 8 februarie 2013

Nadal tinteste semifinalele si la simplu

Nadal tinteste semifinalele si la simplu
Dupa ce s-a calificat la dublu in penultimul act al turneului de la Vina del Mar, spaniolul spera sa reuseasca acelasi lucru in aceasta noapte si pe tabloul de simplu.

De Boer mizeaza pe Cuenca

De Boer mizeaza pe Cuenca - biletulzilei.info
Antrenorul lui Ajax anunta ca mijlocasul imprumutat de la Barcelona este pregatit sa debuteze in tricoul lancierilor si l-a inclus in lot pentru jocul cu Roda Kerkrade.

Lampard vrea sa ajunga la Mondiale

Lampard vrea sa ajunga la Mondiale
Internationalul englez spera sa evolueze si pe viitor la un nivel inalt pentru a-l convinge pe Roy Hodgson ca merita sa fie in lotul pentru turneul final de anul viitor.

Kapetanos e incert pentru turul cu Inter

Kapetanos e incert pentru turul cu Inter - Ponturi pariuri
Atacantul grec al lui CFR Cluj are probleme la glezna si nu se stie daca va putea evolua joia viitoare la Milano, in prima mansa din 16-imile Ligii Europa.

CFR Cluj aduce un mijlocas de la Parma

Ardelenii au ajuns la un acord cu formatia italiana pentru transferul temporar al lui Nwankwo Obiora, fotbalist nigerian care va disputa finala Cupei Africii.

CFR Cluj aduce un mijlocas de la Parma

Huntelaar rateaza meciul cu Bayern

Huntelaar rateaza meciul cu Bayern

Absent din cauza unor probleme oculare la amicalul Olandei cu Italia, atacantul lui Schalke nu se va reface la timp pentru a putea evolua sambata pe Allianz Arena.

Villas-Boas are probleme mari in atac

Villas-Boas are probleme mari in atac
Pe langa accidentarea lui Jermain Defoe, antrenorul lui Tottenham nu stie daca va putea conta nici pe Emmanuel Adebayor la meciul cu Newcastle.

Cine plateste clauza lui Cavani?


Presedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, este increzator ca le va dejuca planurile eventualilor cumparatori ai uruguayanului prin clauza de reziliere de 63 de milioane de euro.

Cine plateste clauza lui Cavani?

Ronaldo admite ca viitorul lui Mourinho e nesigur

Ronaldo admite ca viitorul lui Mourinho e nesigur
Starul portughez nu stie daca antrenorul sau de la Real Madrid va ramane la echipa si din vara.

PSG vrea sa faca din nou scor cu Bastia - Pariurile Zilei

Liderul din Ligue 1 nu concepe sa faca pasi gresiti in meciul de vineri contra corsicanilor, vizand un succes lejer ca si in tur, cand s-a impus cu un categoric 4-0.
PSG vrea sa faca din nou scor cu Bastia - Pariurile Zilei

Carragher se retrage la finalul sezonului

Carragher se retrage la finalul sezonului
Fundasul lui Liverpool a hotarat sa puna capat carierei de exceptie dupa terminarea actualei stagiuni.